Diverse Tug Toy's

Alle speeltjes worden met de hand gemaakt door mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt . Door hun deze kans tegeven kunnen zij hun vaardigheden tot bloei te laten komen. De schapenvachten die gebruikt worden zijn afkomstig van de Texelse schapen die op Texel leven (de Texelaars)

Schapenvacht collectie:

Het motivatiespeeltje met schapenvacht is stevig en werken voor veel honden sterk motiverend vanwege het wollige uiterlijk en de natuurlijke geur van de schapenvacht.

Konijnenvacht collectie:

Het motivatiespeeltje met konijnenvacht zijn voor veel honden sterk aantrekkelijk! Ten opzichte van schapenvacht is konijnenvacht beduidend minder volumineus en daarmee makkelijk weg te bergen. 

Faux fur collectie:

Het motivatiespeeltje met faux fur (ook nep bont of imitatiebont genoemd) zijn er in veel verschillende, sprankelende kleuren. De faux fur die wij gebruiken heeft als eigenschap dat het nagenoeg geen haren loslaat en het met een vochtige doek eenvoudig te reinigen is. Eventueel kan het speeltje in de wasmachine gewassen worden: kies daarbij voor een handwas-programma en stop het speeltje in een waszak.

ChuckTug collectie:

De balletjes hebben vaak een magische uitwerking op honden! Ze worden door ons stevig aan de lijn bevestigd en zijn in verschillende typen en maten verkrijgbaar.

per pagina
 • Chucktug Air
  Chucktug Air

  Deze Agilitoy heeft een handvat met een opengewerkte bal aan het uiteinde. De binnenkant van het handvat bevat een voering van zachte fleece.

  ∙ De bal kan in verschillende maten worden besteld.

  € 18,50
 • Chucktug Classic
  Chucktug Classic

  Deze Agilitoy heeft een handvat met bungee en een stevige, solide bal aan het uiteinde. De binnenkant van het handvat bevat een voering van zachte fleece.

  ∙ De bal kan in verschillende maten worden besteld.

  € 18,50
 • Chucktug Classic Faux
  Chucktug Classic Faux

  Deze Agilitoy heeft een bungee handvat, een met imitatiebont bedekt bijtgedeelte en een dichte, stevige bal aan het uiteinde. De binnenkant van het handvat bevat een voering van zachte fleece.

  ∙ De bal kan in verschillende…

  € 21,50
 • FluffyBraid
  FluffyBraid

  Deze Agilitoy heeft een extra lang en dik bijtgedeelte gemaakt van een combinatie van imitatiebont & fleece. Het heeft ook een bungee handvat en de band loopt door het hele speeltje voor optimale stevigheid!

  ∙ Bijtgedeelte: 60…

  € 39,95
 • Rabbitaza
  Rabbitaza

  Deze Agilitoy heeft een met konijnenvacht bekleed bijtgedeelte van 20 cm en een extra lang handvat van 130 cm. De kleur van de konijnenvacht kan variëren tussen grijs, roodbruin, wildkleur en gevlekt.

  ∙ Bijtgedeelte: 20 cm
  ∙…

  € 23,95
 • Rabbite
  Rabbite

  Deze Agilitoy heeft een met konijnenvacht bekleed bijtgedeelte van 15 cm. De kleur van de konijnenvacht kan variëren tussen grijs, roodbruin, wildkleur en gevlekt.

  ∙ Bijgedeelte: 15 cm
  ∙ Totale lengte: 40 cm

  Konijnenvacht…

  € 20,95
 • Rabbite Pocket
  Rabbite Pocket

  Deze Agilitoy heeft een met konijnenvacht bekleed bijtgedeelte van 10 cm en een zeer kort handvat waardoor deze Agilitoy gemakkelijk in een jaszak kan worden opgeborgen. De kleur van de konijnenvacht kan variëren tussen grijs,…

  € 18,45
 • Rabbitly
  Rabbitly

  Deze Agilitoy heeft een met konijnenvacht bekleed bijtgedeelte en een handvat met bungee. De kleur van de konijnenvacht kan variëren tussen grijs, roodbruin, wildkleur en gevlekt.

  ∙ Bijtgedeelte: 20 cm
  ∙ Totale lengte: 65…

  € 26,45
 • RaBraid
  RaBraid

  Deze speciale Agilitoy heeft een vlecht van fleece en konijnenvacht. Doordat de konijnenvacht meegevlochten is, zal deze minder snel slijten dan een ander speeltje met konijnenvacht. De binnenzijde van het handvat bevat een…

  € 26,95
 • RaBraidy
  RaBraidy

  Deze speciale Agilitoy heeft een vlecht van fleece en konijnenvacht. Doordat de konijnenvacht meegevlochten is, zal deze minder snel slijten dan een ander speeltje met konijnenvacht. De binnenzijde van het handvat bevat een…

  € 28,95
 • Sheepado
  Sheepado

  Deze Agilitoy heeft een met schapenvacht bekleed bijtgedeelte en een extra lang handvat.

  ∙ Bijtgedeelte: 23 cm
  ∙ Totale lengte: 130 cm

  Schapenvacht is een natuurproduct. Hierdoor kan de tint en het volume van de vacht per…

  € 18,70
 • Sheeper
  Sheeper

  Deze Agilitoy heeft een met schapenvacht bekleed bijtgedeelte en een kort handvat.

  ∙ Bijtgedeelte: 23 cm
  ∙ Totale lengte: 53 cm

  Schapenvacht is een natuurproduct. Hierdoor kan de tint en het volume van de vacht per levering…

  € 17,70
  1 - 12 van 26 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
© 2021 - 2024 De Fleecetwister | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel